پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

چرا کرونا قیمت مواد مخدر را افزایش داده است؟

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر به مصرف کنندگان مواد مخدر هشدار داد و گفت: با شیوع کرونا و تبع آن گران شدن موادمخدر و همچنین محدودیت تردد‌ها و برخورد‌های پلیس، سبب شده تا فروشندگان موادمخدر برای فروش مواد، ناخالصی‌هایی را به آن اضافه کرده که سلامت مصرف‌کنندگان را به خطر می‌اندازد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۵ - ۱۸ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 06
کد خبر: ۳۹۶۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار محمدمسعود زاهدیان روز دوشنبه افزود: محدود شدن تردد‌ها و برخورد‌های پلیس منجر شده تا قیمت مواد مخدر در استان‌های مختلف افزایش یابد از سوی دیگر فروشندگان برای فروش مواد مخدر ناخالصی‌هایی به مواد استفاده می‌کنند که برای مصرف کنندگان بسیار خطرناک است.

 

وی ادامه داد: قیمت مواد مخدر از آن جایی در استان‌های مختلف افزایش یافته که تردد‌ها محدود شده و انتقال مواد مخدر به نقاط مختلف کشور را سخت‌تر کرده است.

 

زاهدیان در توضیح این مطلب افزود: کشفیات مواد مخدر از ابتدای امسال تا کنون نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۵۰ درصد بیشتر شده است چرا برخورد پلیس و محدودیت در تردد‌ها سبب شده تا مواد مخدر به دست توزیع کنندگان نرسد.

 

وی ادامه داد: فروشندگان برای حفظ بازار خود قیمت مواد مخدر را به گونه‌ای نگه داشته اند تا مصرف کنندگان، مواد مخدر مورد نیاز خود را تامین کنند براین اساس از ناخالصی‌هایی در تولید مواد مخدر استفاده می‌کنند که بریا سلامت افراد بسیار خطرناک است.

 

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ضمن هشدار به مصرف کنندگان مواد مخدر گفت: در این شرایط فعلی که فروشندگان مواد مخدر در ساخت مواد مخدر از ناخالصی‌هایی استفاده می‌کنند بهتر است مصرف کنندگان در این شرایط رفتار درست را در پیش بگیرند.

 

زاهدیان اضافه کرد: بهترین راه این است که مصرف کنندگان مواد مخدر در شرایط فعلی به مراکز درمانی مراجعه کرده و با استفاده از درمان، اعتیاد خود را کنار گذاشته تا سلامتی خود را حفظ کنند.

 

بیماری کووید-۱۹ که ناشی از ویروس کرونا جدیدی است از اوایل ماه دسامبر سال گذشته میلادی (دی ماه) در استان هوبی چین شیوع یافت. تاکنون ۵۸ هزار و ۲۲۶ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و تعداد جان باختگان کرونا در کشور به سه هزار و ۶۰۳ نفر رسید./ ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار